Sisteme de filtrare a apei Sibiu

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Sibiu

Cum sa bei apa purificata si cu gust natural direct de la robinetul din bucataria ta. Filtrele de Apa Aquasana purifica apa de baut si elimina: clorul, plumbul, turbiditatea (impuritatile), chisturile (parazitii intestinali) si substantele poluante care vin din industrie si agricultura. Asa gustul si mirosul neplacut dispar si ramane o apa curata, cristalina cu gust natural.
Pe scurt: Sisteme de filtrare a apei Sibiu 22 Mai 2013

Aceste filtre pentru apa potabila folosesc principiul de filtrare selectiva oferit de catre Aquasana care lasa sa treaca mineralele (calciu, magneziu, iod, etc.) - benefice pentru organism.

Combinatia de filtrare cu carbon activ, schimb de ioni si filtrare mecanica la 0,5 microni iti ofera la un pret convenabil apa de baut purificata direct la robinetul din bucatarie.
Acum ai apa de calitate din plin atat pentru baut cat si pentru gatit

Nu mai depinzi de fluctuatiile apei de retea. Nu mai ramai fara apa minerala sau plata atunci cand ti-este sete. Cu filtrul de apa este la indemana sa folosesti apa si pentru gatit sau prepararea ceaiului si a cafelei.

Este usor, este comod si hidratarea va deveni un obicei si o bucurie. Acum poti sa ai apa filtrata cu gust natural comparabila cu orice apa imbuteliata de calitate.

Contact ENQAN SRL

Informatii generale: office@enqan.ro
Cont yahoo: aquasana.romania@yahoo.com
Marketing: marketing@enqan.ro
Suport si service: service@enqan.ro
Telverde: 0800 008014
Vodafone: 0727 328288
www.enqan.ro

Str. Litovoiu Voda 1, 550075, Sibiu
mycloset.ro
mycloset.ro